UŽDAROSIOS AKCINĖS BENDROVĖS „ENDEMIK“

 PRIVATUMO POLITIKA

 

Uždaroji akcinė bendrovė „ENDEMIK“  rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR)[1] bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

1Privatumo politika

 Mūsų privatumo politika atsakys į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite klausimų, mes esame visada pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta toliau.

2. Mūsų kontaktai

 Jei turite klausimų, komentarų ar skundų dėl to, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jeigu Jums reikia pagalbos, prašome kreiptis el. paštu info@endemik.lt.

3. Mano teisės

 Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus antrame punkte nurodytais kontaktais. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys: 

  • pateikti prašymą atkleisti apie Jus turimą informaciją;
  • pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
  • ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų bendrovėje;
  • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;
  • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Prašome atidžiai perskaityti mūsų Privatumo politiką:

SVARBI INFORMACIJA

KAIP MES RENKAME, NAUDOJAME IR SAUGOME INFORMACIJĄ

APIE SVETAINĖS IR SOCIALINIŲ TINKLŲ PROFILIŲ LANKYTOJUS

Paskutinio atnaujinimo data: 2018-10-09

Uždaroji akcinė bendrovė „ENDEMIK“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga ir laikosi Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją. Norėdami sužinoti daugiau, atidžiai perskaitykite šį pranešimą.

1. Kaip turėčiau skaityti šį pranešimą?

 Šiame pranešime bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šio pranešimo 15 dalyje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šiame pranešime reiškia mūsų bendrovę, kaip nurodyta šio pranešimo 2 skyriuje.

2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

 Mes esame: Uždaroji akcinė bendrovė „ENDEMIK“

Mūsų įmonės kodas yra: 220509380

Mūsų adresas: Savanorių pr. 6A-1003, LT-03116 Vilnius

3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

 Mes teikiame viešą prieigą prie interneto svetainės endemik.lt (toliau – „Svetainė“), ją palaikome, tobuliname ir užtikriname jos saugą. Taip pat administruojame socialinių tinklų (Facebook, Instagram ir pan.) paskyras (toliau – Socialinių tinklų paskyros). Jūs, naršydami mūsų Svetainę ar Socialinių tinklų paskyras, sudarote su mumis sutartį, kuria gaunate prieigą prie Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros turinio ir sutinkate su teisės aktų nustatytomis jos naudojimo sąlygomis, įskaitant, bet neapsiribojant autorinių teisių sąlygomis ir šiame informaciniame pranešime pateikiamomis asmens duomenų apsaugos bei privatumo sąlygomis.

Mums reikia rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus siekiant:

  • valdyti, tobulinti ir optimizuoti mūsų Svetainę, Socialinių tinklų paskyras ir jų vartotojų patirtį;
  • atsakyti į Svetainės ir Socialinių tinklų paskyrų lankytojų paklausimus, pasiūlymus, prašymus, teikti techninę pagalbą;
  • vykdyti elektroninę prekybą internetu;
  • laikytis teisinių įsipareigojimų, spręsti bet kokius ginčus, kurie gali kilti su Jumis ar trečiosiomis šalimis, ir įgyvendinti savo teises, atsirandančias dėl visų tarp Jūsų ir mūsų ar tarp mūsų ir trečiųjų šalių sudarytų sutarčių;
  • pagerinti Svetainės veikimą ir išvaizdą, kurti naujas funkcijas ir funkcionalumą;
  • apsaugoti mūsų teises ir turtą, susijusius su Svetaine.

4. Kokią informaciją jūs renkate, naudojate ir saugote apie mane?

 Kai naršote Svetainėje ar mūsų administruojamose Socialinių tinklų paskyrose, mes galime naudoti technologijas (Jūsų naršyklės Svetainei pateikiamų užklausų analizę, slapukus ir pan.), kurios automatiškai surenka:

  • Naudojimo duomenis: kai įeinate į Svetainę, mes galime automatiškai surinkti tam tikrus duomenis apie Jūsų prieigą prie Svetainės ir jos naudojimą (pvz., įėjimo ir išėjimo nuorodų URL, turinys ir puslapiai, prie kurių Jūs prisijungiate Svetainėje, prieigos datos ir laikai ir pan.);
  • Informaciją apie įrenginį: kai įeinate į Svetainę, mes galime automatiškai rinkti informaciją apie Jūsų įrenginį ir interneto ryšį (pvz., IP adresus, naudojamo kompiuterio ar mobiliojo prietaiso tipą, operacinės sistemos versiją, įrenginio identifikatorių, naršyklės tipą, kalbą ir pan.).

Kai savo iniciatyva pasinaudojate Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros funkcionalumu (formomis), skirtu pateikti mums paklausimus ar pasiūlyti mums sudaryti sutartis su Jumis, arba parašote žinutę Svetainėje ar Socialinio tinklo paskyroje nurodytais kontaktiniais elektroninio pašto adresais, renkami šie Jūsų duomenys:

  • identifikaciniai duomenys (vardas, pavardė, įmonė ir pan.);
  • kontaktiniai duomenys (e-pašto adresas ir pan.);
  • atitinkamos sutarties rūšies sudarymui reikalingi papildomi duomenys, jei siūlysite sudaryti sutartį (pvz.: siūlant sudaryti darbo sutartį – gimimo datą, CV duomenis ir pan.);
  • bet kokie kitokie Jūsų iniciatyva pateikti duomenys, kuriuos Jūs laikote reikšmingais teikiamo paklausimo ar pasiūlymo kontekste.

Kai apsiperkate mūsų interneto svetainėje (sudarote su mumis pirkimo-pardavimo sutartį), mums yra reikalingi šie Jūsų duomenys:

  • identifikaciniai duomenys (vardas, pavardė, įmonė ir pan.);
  • kontaktiniai duomenys (el. pašto adresas, gyvenamosios vietos adresas ir pan.);
  • įsigytų prekių, paslaugų duomenys, taip pat apmokėjimo už jas duomenys. 

 5. Ar renkate jautrią asmeninę informaciją?

Ne.

6. Ar naudojate slapukus?

 Kai prisijungiate prie Svetainės ar Socialinio tinklo profilio, galime išsiųsti vieną ar kelis slapukus – mažus tekstinius failus, kuriuose yra raidžių ir skaitmenų simbolių eilutė. Galime naudoti ir sesijos slapukus, ir nuolatinius slapukus. Uždarius naršyklę, sesijos slapukas dingsta. Nuolatinis slapukas lieka uždarius žiniatinklio naršyklę ir gali būti naudojamas Jūsų žiniatinklio naršyklėje tolesniuose apsilankymuose Svetainėje. Nuolatiniai slapukai gali būti pašalinti per Jūsų naudojamos žiniatinklio naršyklės nustatymus. Peržiūrėkite savo žiniatinklio naršyklės vartotojo gidą, kad sužinotumėte tinkamą būdą keisti slapukų nustatymus.

Slapukai yra techninė priemonė šio pranešimo 4 skyriuje nurodytai techninei naršymo informacijai rinkti automatiniu būdu. Mes naudojame šių rūšių slapukus:

  • Sesijos slapukai. Mes naudojame sesijos slapukus, kad galėtumėte naudotis mūsų Svetaine;
  • Preferenciniai slapukai. Mes naudojame „Preferences Cookies“, kad prisimintumėme Jūsų nuostatas ir įvairius nustatymus (pvz., puslapio kalbą);
  • Apsaugos slapukai. Mes naudojame saugumo slapukus saugumo tikslais;
  • Analitiniai slapukai. Mes naudojame analitinius slapukus, kad galėtumėme matyti mūsų Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros lankomumo statistiką, Jus dominančias temas ir galėtumėme pasiūlyti kokybišką, Jums aktualiausią informaciją.

Mūsų naudojamų slapukų sąrašas:

Slapuko pavadinimas Slapuko tikslas Slapuko naudojimo terminas Naudojami duomenys
_utma Interneto svetainės lankomumo duomenų stebėsena 2 metai Anoniminiai statistiniai duomenys, apsilankymų kiekis
_utmb, _utmc Interneto svetainės lankomumo duomenų stebėsena 1 diena Anoniminiai statistiniai duomenys, naršymo trukmė
_utmt Interneto svetainės lankomumo duomenų stebėsena 10 min. Anoniminiai statistiniai duomenys, naršymo greitis
_utmz Interneto svetainės lankomumo duomenų stebėsena 6 mėn. Anoniminiai statistiniai duomenys, informacija apie apsilankymo šaltinį
catAccCookies Slapukų nustatymai 1 mėn. Saugo informaciją, ar vartotojas paprašė daugiau neberodyti informacijos apie slapukus
woocommerce_cart_hash Į krepšelį įdėtų prekių atsiminimui Iki interneto naršyklės išjungimo Į krepšelį įdėtos prekės, suteiktas identifikavimo numeris
woocommerce_items_in_cart Į krepšelį įdėtų prekių atsiminimui Iki interneto naršyklės išjungimo Į krepšelį įdėtos prekės, suteiktas identifikavimo numeris
wp_woocommerce_session_ Į krepšelį įdėtų prekių atsiminimui 2 dienos Į krepšelį įdėtos prekės, suteiktas identifikavimo numeris

7. Kokią informaciją turėčiau pateikti jums ir kodėl?

 Kaip Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros lankytojui, Jums nereikia mums pateikti jokios informacijos. Visa techninė informacija automatiškai surenkama naudojant standartines žiniatinklio naršymo technologijas (Jūsų naršyklės Svetainei pateikiamų užklausų analizę, slapukus ir pan.).

Jei pageidausite pasinaudoti Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros funkcionalumu (formomis) arba Svetainėje nurodytais kontaktiniais elektroninio pašto adresais pateikti mums paklausimus, skundus, prašymus, užsiregistruoti paslaugoms ar pasiūlyti mums sudaryti sutartis su Jumis, Jūs turėtumėte nurodyti savo:

  • identifikacinius duomenis (vardas, pavardė, įmonė ir pan.)
  • kontaktinius duomenis (el. pašto adresas, telefono numeris ir pan.)
  • atitinkamos sutarties rūšies sudarymui ar paslaugos teikimui reikalingus papildomus duomenis, jei siūlysite sudaryti sutartį ar registruositės paslaugai.

Jūs taip pat turite galimybę savo nuožiūra pateikti papildomus duomenis, kuriuos laikote reikšmingais paklausimui ar pasiūlymui sudaryti sutartį. Nepateikus tam tikros informacijos, kuri mums yra reikalinga tinkamai atsakyti į Jūsų paklausimą, mes galime Jūsų paprašyti šią informaciją pateikti.

Kaip pirkėjas, jūs privalote mums pateikti savo vardą, pavardę, adresą, kontaktinius duomenis, kad galėtumėme Jums išsiųsti Jūsų užsakytas prekes (kuponus).

8. Kokia informacija apie mane renkate iš kitų šaltinių ir iš kur?

 Mes nerenkame jokių Svetainių ir Socialinių tinklų paskyrų lankytojų duomenų iš kitų šaltinių, tačiau, jei esate mūsų pirkėjas, iš susiklosčiusių santykių gauname papildomą informaciją apie Jus, pvz.: Jūsų pirkimo istoriją, mokėjimų duomenis ir pan.

9. Kodėl jums teisiškai leidžiama rinkti mano informaciją?

 Mes teisėtai renkame informaciją apie jus, nes:

  • Mums reikia Jūsų informacijos, kad galėtumėte teikti prieigą prie Svetainės, t. y. įvykdyti mūsų susitarimą ir leisti naršyti mūsų Svetainėje pagal Jūsų pageidavimą, o taip pat, kad galėtumėme atsakyti į Jūsų iniciatyva pateikiamus paklausimus, pasiūlymus dėl mūsų teikiamų paslaugų ar parduodamų prekių (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies b punktas);
  • Jei apsiperkate mūsų Svetainėje, mums reikalinga Jūsų informacija, kad galėtumėme įgyvendinti su Jumis sudarytą pirkimo – pardavimo sutartį (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies b punktas);
  • Mums taikoma teisinė prievolė saugoti gautus paklausimus, prašymus, skundus, pranešimus (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies c punktas);
  • Mums reikia Jūsų informacijos, kad būtų laikomasi mūsų teisinių įsipareigojimų, išspręstume visus ginčus, kurie gali kilti su Jumis ar kitomis šalimis, ir užtikrintume savo teises, atsirandančias dėl visų tarp Jūsų ir mūsų arba tarp mūsų ir trečiųjų šalių sudarytų sutarčių (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies c punktas);
  • Mums reikalinga Jūsų informacija, siekiant patobulinti mūsų Svetainę ir jos naudotojų patirtį, o taip pat, apsaugoti Svetainę nuo neteisėtos prieigos (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies f punktas).

 10. Ar naudosite mano asmens duomenis automatiniam sprendimų priėmimui arba mano profiliavimui?

Ne

11. Su kuo dalinsitės mano asmens duomenimis?

 Galime atskleisti Jūsų asmeninius duomenis:

  • Valstybės institucijoms, kiek tai būtina įstatymų reikalavimų vykdymui;
  • Mūsų tiekėjams ar rangovams, kiek tai yra pagrįstai reikalinga Svetainės ir Socialinių tinklų paskyrų prieigos teikimui, palaikymui, kūrimui, administravimui ir saugumo užtikrinimui;
  • Buhalterines, informacines, teisines ir panašias paslaugas teikiantiems paslaugų teikėjams;
  • Kurjeriams ir pašto paslaugų teikėjams, kiek tai yra būtina įsigytų prekių pristatymui;
  • Mūsų bendrovės savininkams ir auditoriams.

Mes taip pat galime atskleisti Jūsų asmens duomenis, jei toks atskleidimas yra būtinas norint laikytis mums taikomų teisinių įpareigojimų, teisinių pretenzijų nustatymui, vykdymui ar gynimui, tiek teismo procesuose, tiek administracinėse ar neteisminėse procedūrose.

12. Ar mano asmens duomenys bus perduodami už Europos ekonominės erdvės ribų?

 Ne.

13. Kaip ilgai saugosite informaciją apie mane?

 Jūsų pateiktų paklausimų, pasiūlymų ir elektroninių pirkimų informaciją saugome Lietuvos vyriausiojo archyvaro nustatytais dokumentų saugojimo terminais.

Techninė automatiškai renkama informacija apie lankytojo įrenginį (-ius) ir naršymą saugoma 4 savaites.

14.Kokios mano teisės?

 Jūs turite šias teises asmens duomenų apsaugos srityje:

  • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus;
  • Pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
  • Pateikti prieštaravimą duomenų tvarkymui dėl teisėto mūsų intereso, kai atitinkami duomenys yra tvarkomi išskirtinai dėl teisėtų mūsų interesų, o toks tvarkymas konkrečių aplinkybių kontekste neproporcingai suvaržo Jūsų teises ir laisves ar teisėtus interesus;
  • Pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus:

–    kai duomenys yra tvarkomi išskirtinai dėl teisėtų mūsų interesų, Jūs prieštaraujate tokiam duomenų tvarkymui, o toks tvarkymas konkrečių aplinkybių kontekste neproporcingai suvaržo Jūsų teises ir laisves bei teisėtus interesus, išskyrus atvejus, kai toks duomenų tvarkymas yra reikalingas siekiant pareikšti teisinius reikalavimus arba gintis nuo pareikštų teisinių reikalavimų;

–    be teisėto pagrindo tvarkomus Jūsų duomenis.

  • Pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą:

–    kai prašoma ištaisyti klaidingus duomenis – laikotarpiui, kol nustatytos klaidos nebus ištaisytos;

–    pareiškus prieštaravimą duomenų tvarkymui dėl teisėto mūsų intereso, kol nebus išnagrinėtas Jūsų prieštaravimas ir priimtas mūsų sprendimas dėl tolimesnio jų tvarkymo;

–    kai mums asmens duomenys nebereikalingi, bet jie reikalingi Jums siekiant pareikšti teisinius reikalavimus ar gintis nuo pareikštų teisinių reikalavimų;

–    bet kokių duomenų, tvarkomų be teisinio pagrindo, kai Jūs nepageidaujate jų ištrynimo.

  • Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų bendrovėje;
  • Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis;
  • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Jei norite pasinaudoti aukščiau nurodytomis Jūsų teisėmis, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 15 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys.

15. Kaip galite man padėti?

 Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, Jums gali padėti mūsų Duomenų apsaugos pareigūnas, į kurį galite kreiptis el. paštu daiva.adomaitiene@endemik.lt .

 

SVARBI INFORMACIJA APIE TAI,

KAIP MES RENKAME, NAUDOJAME IR SAUGOME INFORMACIJĄ

APIE KONKURSŲ, AKCIJŲ, LOTERIJŲ DALYVIUS

 Uždaroji akcinė bendrovė „ENDEMIK“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją. Norėdami sužinoti daugiau, atidžiai perskaitykite šį pranešimą.

  1. Kaip turėčiau skaityti šį pranešimą?

 Šiame pranešime bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šio pranešimo 13 dalyje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šiame pranešime reiškia mūsų bendrovę, kaip nurodyta pranešimo 2 skyriuje.

  1. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

 Mes esame: Uždaroji akcinė bendrovė „ENDEMIK“

Mūsų įmonės kodas yra: 220509380

Mūsų adresas: Savanorių pr. 6A-1003, LT-03116 Vilnius

  1. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Jūs užpildėte ir pateikėte mums paraišką (anketą) dalyvauti mūsų organizuojamoje akcijoje, loterijoje, ar konkurse, t.y. sudarėte su mumis akcijos, loterijos ar konkurso sutartį (Civilinio kodekso 6.244 str. 2 d.). Taip pat mes turime teisės aktų mokesčių, apskaitos ir kitose srityje nustatytas teisines pareigas, siejamas su informacija apie su fiziniais asmenimis sudarytas sutartis. Dėl šių priežasčių mes turime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus. 

  1. Kokią informaciją turėčiau jums pateikti ir kodėl?

 Siekdami dalyvauti mūsų organizuojamoje akcijoje, loterijoje ar konkurse (t.y. sudaryti ir vykdyti atitinkamą sutartį su Mumis) Jūs privalote pateikti šią informaciją:

  • identifikaciniai duomenys (vardas, pavardė ir pan.);
  • kontaktiniai duomenys (adresas, el. pašto adresas, telefonas ir pan.);
  • kita informacija, reikalinga dalyvavimui akcijoje, loterijoje ar konkurse pagal atitinkamos akcijos, loterijos ar konkurso sąlygas.

Negavę iš Jūsų reikalingos informacijos, mes negalėsime leisti Jums dalyvauti atitinkamoje akcijoje, loterijoje ar konkurse. 

  1. Kurią informaciją apie mane renkate iš kitų šaltinių?

 Jokia informacija iš trečiųjų šalių apie Jus nėra renkama. Organizuojant atitinkamą akciją, loteriją ar konkursą, Jūsų laimėjimo atveju, mes taip pat tvarkysime duomenis apie Jūsų laimėtą prizą.

  1. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes Jūsų informacija yra reikalinga:

  • sutarčiai su Jumis sudaryti bei vykdyti (GDPR 6 str. 1 d. b p.);
  • teisinėms prievolėms mokesčių, apskaitos ir kitose srityse įvykdyti (GDPR 6 str. 1 d. c p.)
  1. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautri informacija apie Jus nėra renkama.

  1. Ar priimate automatinius sprendimus? Ar mane profiliuojate?

Jūs neesate profiliuojamas. Akcijoje, loterijoje ar konkurse gali būti naudojamos informacinės technologijos, kurios automatiškai pagal atitinkamos akcijos, loterijos ar konkurso kriterijus arba atsitiktinai nustatytys laimėtojus bei jiems tenkančius prizus.

  1. Ar kam nors perduodate informaciją apie mane?

 Informacija apie Jus gali būti perduodama:

  • valstybės institucijoms (VMI ir pan.), kaip tai numatyta teisės aktuose;
  • administracinių paslaugų teikėjams (buhalterinės apskaitos, marketingo ir pan.);
  • informacinių ir komunikacinių paslaugų teikėjams (elektroninio pašto, verslo valdymo ir apskaitos sistemų, duomenų saugyklų ir pan.);
  • klientams, tiekėjams, partneriams ir pan., kai tai reikalinga sutarčiai įvykdyti, t.y. akcijai, loterijai ar konkursui organizuoti;
  • Mūsų bendrovę audituojančioms bendrovėms ir/ar valstybės institucijoms;
  • Mūsų bendrovės savininkams, kitoms įmonių grupės įmonėms. 
  1. Ar perduodate informaciją apie mane už Europos ekonominės erdvės ribų?

 Informacija už Europos ekonominės erdvės ribų (visos Europos Sąjungos valstybės narės bei Islandija, Lichtenšteinas ir Norvegija) nėra perduodama. 

  1. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

 Informaciją apie Jus saugome tris mėnesius atitinkamai akcijai, loterijai ar konkursui pasibaigus. 

  1. Kokios mano teisės?

 Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys. 

  • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus;
  • Pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
  • Pateikti prašymą ištrinti be teisinio pagrindo turimą informaciją apie Jus;
  • Pateikti prašymą apriboti prieigą prie be teisinio pagrindo turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
  • Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje;
  • Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis;
  • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai. 
  1. Kaip galite man padėti?

 Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, Jums gali padėti mūsų Duomenų apsaugos pareigūnas, į kurį galite kreiptis el. paštu daiva.adomaitiene@endemik.lt .

SVARBI INFORMACIJA APIE TAI,

KAIP MES RENKAME, NAUDOJAME IR SAUGOME INFORMACIJĄ

APIE DOVANŲ KUPONŲ PIRKĖJUS

 Uždaroji akcinė bendrovė „ENDEMIK“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją. Norėdami sužinoti daugiau, atidžiai perskaitykite šį pranešimą.

  1. Kaip turėčiau skaityti šį pranešimą?

 Šiame pranešime bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šio pranešimo 13 dalyje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šiame pranešime reiškia mūsų Įmonę, kaip nurodyta pranešimo 2 skyriuje.

  1. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

 Mes esame: Uždaroji akcinė bendrovė „ENDEMIK“

Mūsų įmonės kodas yra: 220509380

Mūsų adresas: Savanorių pr. 6A-1003, LT-03116 Vilnius

  1. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Jūs nusipirkote ar kitaip įsigijote mūsų (paslaugų) dovanų kuponą. Taip pat mes turime teisės aktų mokesčių, apskaitos ir kitose srityje nustatytas teisines pareigas, siejamas su informacija apie su fiziniais asmenimis sudarytas sutartis. Dėl šių priežasčių mes turime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus. 

  1. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

 Siekdami įsigyti mūsų (paslaugų) dovanų kuponą Jūs privalote pateikti šią informaciją:

  • Identifikaciniai duomenys (vardas, pavardė ir pan.);
  • Kontaktiniai duomenys (adresas, el. pašto adresas, telefonas ir pan.).

Negavę iš Jūsų reikalingos informacijos, mes negalėsime Jums parduoti (paslaugų) dovanų kupono. 

  1. Kurią informaciją apie mane renkate iš kitų šaltinių?

 Jokia informacija iš trečiųjų šalių apie Jus nėra renkama. Parduodant kuponus mes užfiksuosime Jūsų įsigyto kupono turinį (numeris, paslaugos, į kurias kuponas suteikia teisę, ar suma, už kurią kupono pateikėjui bus suteikta paslaugų ir pan.) bei jo apmokėjimo duomenis. Pasinaudojus (paslaugų) dovanų kuponu mes taip pat užfiksuosime paslaugas, kurios buvo apmokėtos pasinaudojant Jūsų įsigytu kuponu.

  1. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes Jūsų informacija yra reikalinga:

  • sutarčiai su Jumis sudaryti bei vykdyti (GDPR 6 str. 1 d. b p.);
  • teisinėms prievolėms mokesčių, apskaitos ir kitose srityse įvykdyti (GDPR 6 str. 1 d. c p.);
  • teisėtam mūsų interesui domėtis Jūsų nuomone apie įsigytų paslaugų, prekių kokybę ir pageidavimus, siūlyti Jums ateityje paslaugas ar prekes, panašias į įsigytas iš mūsų (GDPR 6 str. 1 d. f p.)
  1. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautri informacija apie Jus nėra renkama.

  1. Ar priimate automatinius sprendimus? Ar mane profiliuojate?

Automatiniai sprendimai nėra priimami, Jūs neesate profiliuojamas.

  1. Ar kam nors perduodate informaciją apie mane?

 Informacija apie Jus gali būti perduodama:

  • valstybės institucijoms (VMI ir pan.), kaip tai numatyta teisės aktuose;
  • administracinių paslaugų teikėjams (buhalterinės apskaitos, marketingo ir pan.);
  • informacinių ir komunikacinių paslaugų teikėjams (elektroninio pašto, verslo valdymo ir apskaitos sistemų, duomenų saugyklų ir pan.);
  • klientams, tiekėjams, partneriams ir pan., kai tai reikalinga sutarčiai įvykdyti, t.y. kuponams išleisti, parduoti ir apskaityti;
  • Mūsų bendrovę audituojančioms bendrovėms ir/ar valstybės institucijoms;
  • Mūsų bendrovės savininkams, kitoms įmonių grupės įmonėms. 
  1. Ar perduodate informaciją apie mane už Europos ekonominės erdvės ribų?

 Informacija už Europos ekonominės erdvės ribų (visos Europos Sąjungos valstybės narės bei Islandija, Lichtenšteinas ir Norvegija) nėra perduodama. 

  1. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

 Informaciją apie Jus saugome vadovaudamiesi Bendrąją dokumentų terminų saugojimo rodykle, patvirtinta Lietuvos vyriausiojo archyvaro. Jūsų kontaktinę informaciją apklausoms ir/ar prekių, paslaugų pasiūlymams siųsti naudosime, kol Jūs nepareikšite prieštaravimo tokiam naudojimui. 

  1. Kokios mano teisės?

 Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys. 

  • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus;
  • Pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
  • Pateikti prieštaravimą Jūsų kontaktinių duomenų naudojimui apklausoms ir/ar prekių, paslaugų pasiūlymams siųsti (taikoma tik pirkėjams);
  • Pateikti prašymą ištrinti be teisinio pagrindo turimą informaciją apie Jus;
  • Pateikti prašymą apriboti prieigą prie be teisinio pagrindo turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
  • Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje;
  • Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis;
  • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai. 
  1. Kaip galite man padėti?

 Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, Jums gali padėti mūsų Duomenų apsaugos pareigūnas, į kurį galite kreiptis el. paštu daiva.adomaitiene@endemik.lt .

SVARBI INFORMACIJA APIE TAI,

KAIP MES RENKAME, NAUDOJAME IR SAUGOME INFORMACIJĄ

APIE ASMENIS, PAKLIŪNANČIUS Į SAUGOS KAMERŲ VAIZDO STEBĖJIMO LAUKĄ

 Uždaroji akcinė bendrovė „ENDEMIK“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją. Norėdami sužinoti daugiau, atidžiai perskaitykite šį pranešimą.

  1. Kaip turėčiau skaityti šį pranešimą?

 Šiame pranešime bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šio pranešimo 13 dalyje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šiame pranešime reiškia mūsų Įmonę, kaip nurodyta pranešimo 2 skyriuje.

  1. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

 Mes esame: Uždaroji akcinė bendrovė „ENDEMIK“

Mūsų įmonės kodas yra: 220509380

Mūsų adresas: Savanorių pr. 6A-1003, LT-03116 Vilnius

  1. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Mes turime teisėtą interesą rūpintis mūsų patalpų ir turto saugumu ir to siekdami, kai kuriose bendrose mūsų patalpose esame įrengę saugos vaizdo kameras:

  • UAB „Endemik“ administracijos patalpų, adresu Savanorių pr. 6A-1003, Vilnius, recepcija

Kamera stebi įėjimą į administracines UAB „ENDEMIK“ patalpas, siekiant užtikrinti visuomenės saugumą, viešąją tvarką, apginti asmenų turtą ir kitas asmenų teises ir laisves.

  • UAB „Endemik“ klinikos patalpų, adresu Savanorių pr. 6A-1002, Vilnius, recepcija

Kameros stebi įėjimą į UAB „ENDEMIK“ klinikos patalpas bei kasas, siekiant užtikrinti visuomenės saugumą, viešąją tvarką, apginti asmenų turtą ir kitas asmenų teises ir laisves.

  • UAB „Endemik“ klinikos patalpų, adresu Savanorių pr. 6A-1001, Vilnius, recepcija

Kamera stebi įėjimą į UAB „ENDEMIK“ klinikos patalpas bei kasą, siekiant užtikrinti visuomenės saugumą, viešąją tvarką, apginti asmenų turtą ir kitas asmenų teises ir laisves.

Mes nerenkame duomenų apie Jus tikslingai, tik tais atvejais, kai Jūs dėl bet kokių priežasčių mūsų patalpose ar teritorijoje pakliūnate į aukščiau nurodytus saugos kamerų matymo laukus. Dėl to mes turime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus. 

  1. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl? 

Jūs neprivalote mums pateikti jokios informacijos, tačiau Jums užėjus į stebimas patalpas Jūsų vaizdo įrašas bus užfiksuotas automatiškai. 

  1. Kurią informaciją apie mane renkate iš kitų šaltinių? 

Mes nerenkame jokios informacijos apie Jus iš kitų šaltinių.

  1. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

 Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes Jūsų informacija yra reikalinga:

  • teisėtam mūsų interesui rūpintis mūsų patalpų ir turto saugumu (GDPR 6 str. 1 d. f p.).
  1. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautri informacija apie Jus nėra renkama.

  1. Ar priimate automatinius sprendimus? Ar mane profiliuojate?

Automatiniai sprendimai nėra priimami, Jūs neesate profiliuojamas.

  1. Ar kam nors perduodate informaciją apie mane? 

Informacija apie Jus gali būti perduodama:

  • valstybės institucijoms (policijai, ikiteisminio tyrimo įstaigoms ir pan.), kaip tai numatyta teisės aktuose;
  • informacinių ir komunikacinių paslaugų teikėjams (vaizdo stebėjimo techninę priežiūrą vykdantiems tiekėjams, vaizdo stebėjimą administruojančioms saugos bendrovėms, duomenų saugyklų paslaugą teikiantiems tiekėjams ir pan.); 
  1. Ar perduodate informaciją apie mane už Europos ekonominės erdvės ribų? 

Informacija už Europos ekonominės erdvės ribų (visos Europos Sąjungos valstybės narės bei Islandija, Lichtenšteinas ir Norvegija) nėra perduodama. 

  1. Kiek laiko saugote informaciją apie mane? 

Nufilmuotą vaizdo medžiagą saugome 14 kalendorinių dienų. 

  1. Kokios mano teisės? 

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys. 

  • Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus;
  • Pateikti prieštaravimą Jūsų vaizdo stebėjimui ir nufilmuotos medžiagos su Jūsų atvaizdu naudojimui, kai toks duomenų tvarkymas konkrečių aplinkybių kontekste neproporcingai suvaržo Jūsų teises ir laisves bei teisėtus interesus;
  • Pateikti prašymą ištrinti saugos kamerų nufilmuotą vaizdo medžiagą su Jūsų atvaizdu, kai tokių duomenų tvarkymas konkrečių aplinkybių kontekste neproporcingai suvaržo Jūsų teises ir laisves bei teisėtus interesus;
  • Pateikti prašymą apriboti prieigą prie saugos kamerų nufilmuotos medžiagos su Jūsų atvaizdu naudojimui, kol nagrinėjamas Jūsų prieštaravimas tokių duomenų tvarkymui;
  • Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje;
  • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai. 
  1. Kaip galite man padėti? 

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, Jums gali padėti mūsų Duomenų apsaugos pareigūnas, į kurį galite kreiptis el. paštu daiva.adomaitiene@endemik.lt .

Pranešimas apie įdarbinimo procesui reikalingų duomenų privatumą

Įvadas

Endemik yra sveikatos priežiūros paslaugų teikėjas, kuris laikosi etikos. Endemik („mes“, „mus“ arba „mūsų“) reiškia UAB „Endemik“ (registruota adresu: Savanorių pr. 6A, LT-03116, Vilnius). Rekomenduojame atidžiai perskaityti šį pranešimą apie duomenų privatumą, kad žinotumėte kaip bus apdorojami Jūsų asmeniniai, Endemik įdarbinimo proceso tikslais, surinkti duomenys.

Teisėtas Jūsų asmeninių duomenų apdorojimas

Mes esame įsipareigoję tvarkyti, saugoti ir gerbti visus Jūsų asmeninius duomenis ir tai daryti pagal įstatymus. Mūsų įdarbinimo specialistams taikoma konfidencialumo pareiga. Jūsų asmeniniai duomenys yra saugiai saugomi mūsų el. pašto sistemoje ir serveriuose. Mes neperduosime Jūsų asmens duomenų už Europos ekonominės erdvės ribų.

  1. Jūsų asmeniniai duomenys yra tvarkomi remiantis Endemik teisėtais interesais, kurių pagrindu mums tenka ieškoti talentingų kandidatų laisvoms darbo pozicijoms, o viso įdarbinimo proceso metu mes apdorojame kandidatų duomenis. Kreipdamiesi dėl darbo, jūs suprantate ir sutinkate, kad Endemik Jūsų asmeninius duomenis apdoros taip, kaip numato šis Pranešimas apie duomenų privatumą. Jūsų atitinkamų asmens duomenų tvarkymas yra būtinas, kad galėtume įvertinti, ar tinkate darbui, kuriam ir ieškome kandidato.
  2. Mes siūlome jums galimybę sutikti su mūsų tolesne duomenų apdorojimo veikla ir leisti pateiktus asmeninius duomenis saugoti vienerius metus. Saugojimo vienerius metus tikslas – galimybė Jūsų tinkamumą vertinti tolesniuose įdarbinimo procesuose, jei nepasiūlysime pozicijos, dėl kurios su jumis susisiekėme pirmąjį kartą.

Jei vėliau norėsite savo sutikimą atšaukti, galėsite tai padaryti laisvai ir be įsipareigojimų. Jei atšauksite savo sutikimą, mes ištrinsime Jūsų asmeninius duomenis ir pakviesti dalyvauti vėlesniame(-iuose) įdarbinimo procese(-uose) negalėsime. Atšaukus sutikimą, tolesnių žalingų pasekmių nebus. Prašome atkreipti dėmesį į tai, kad net jei dėl aukščiau nurodyto papildomo asmens duomenų apdorojimo laikotarpio nesutiksite,dabartinio įdarbinimo proceso metu Endemik suteiks jums tokias pačias sąlygas ir galimybes.

Asmens duomenų šaltiniai

Jei kreipiatės pagal mūsų paskelbtą darbo skelbimą, mes Jūsų asmeninius duomenis gauname iš Jūsų arba iš kitų duomenų valdytojų (pvz., Profesionalių duomenų bazių teikėjų ar įdarbinimo specialistų). Po Jūsų paraiškos, informaciją apie Jus galime gauti iš profesionalių socialinės žiniasklaidos svetainių (pvz., LinkedIn) ir kitų internete esančių šaltinių. Į Jūsų ankstesnį ar dabartinį darbdavį ir kolegas kreipiamės tik tuomet, jei leidžiate tai daryti ir pateikiate kontaktinę informaciją.

Tiesiogiai susisiekę su jumis, įdarbinimo procesą galime inicijuoti ir mes. Paprastai tiesiogiai susisiekiame su potencialiais kandidatais, remdamiesi viešai prieinama informacija, informacija iš profesionalių socialinės žiniasklaidos platformų (pvz., LinkedIn) arba gavę rekomendacijas.

Asmens duomenų, kuriuos mes apdorojame, rūšys

Jei kreipiatės pagal darbo skelbimą, kurį paskelbėme mes arba mūsų vardu veikianti įdarbinimo agentūra, mes tvarkome asmeninius duomenis, kuriais dalijatės savo gyvenimo aprašyme ir interviu metu (ypač kontaktinius duomenis, išsilavinimą, kvalifikaciją ir darbo istoriją), Jūsų tinkamumo būti įdarbintam konkrečioje darbo vietoje informaciją ir viešai prieinamus asmens duomenis. Jei susisieksime su Jūsų ankstesniu ar dabartiniu darbdaviu ir kolegomis, taip pat apdorosime tuos asmeninius duomenis, kuriais pokalbio metu pasidalins kalbintys asmenys. Jei norėsime atlikti bet kokių biografinių faktų ar baudžiamųjų įrašų patikrinimus, apie tai informuosime iš anksto.

Jei įdarbinimo procesą, tiesiogiai susisiekę su jumis, inicijuosime mes, apdorosime tik Jūsų viešai prieinamus duomenis, vardą ir kontaktinę informaciją, ir tai darysime tol, kol aiškiai išreikšite susidomėjimą pozicija, į kurią samdome, ar susidomėjimo trūkumą.

Kai tik aiškiai pasakysite, kad pozicija Jus domina, Jūsų asmens duomenys toliau bus apdorojami taip, tarsi Jūs pats būtumėte tiesiogiai kreipęsis dėl darbo. Jei pasakysite, kad Jūsų pozicija nesudomino arba jei mums nepavyks su jumis susisiekti, Jūsų asmens duomenys bus nedelsiant ištrinti.

Asmens duomenų tvarkymo tikslai

Asmeninius duomenis apdorojame vien tik įdarbinimo tikslais. Įdarbinimo proceso metu Jūsų asmeninius duomenis apdorosime tam, kad galėtume peržiūrėti ir įvertinti Jūsų įgūdžius bei patirtį. Paruošime interviu klausimus, pokalbio metu užduosime juos jums, atliksime pirminius biografinės informacijos ir/arba profesinės kvalifikacijos patikrinimus, surinksime informaciją iš Jūsų ankstesnių darbdavių ir kolegų.

Jei Jums pasiseks ir mes pasiūlysime darbo vietą, Jūsų darbo sutarties laikotarpiui bus įteiktas naujas duomenų privatumo apsaugos pranešimas. Naujame pranešime bus pateikta atitinkama informacija ir teisinis pagrindas, pagal kurį Jūsų asmeninius duomenis apdorosime Jūsų darbo konkrečioje pozicijoje laikotarpiu.

Su kuo dalinsimės Jūsų duomenimis?

Jūsų asmeniniais duomenimis, susijusiais su pozicija (apima darbą, reikalingus įgūdžius bei patirtį), į kurią pretendavote, pasidalinsime su Jūsų nurodytais rekomendacijų teikėjais. Tam tikrų konkrečių pozicijų atveju, jei tai pasirodys reikalinga Jūsų tinkamumo įvertinimui, Jūsų karjeros duomenimis bus pasidalinta su kitais Endemik grupės nariais. Esant reikalui, apie tai galime suteikti daugiau informacijos. Jei priimsite su darbo pozicija susijusį mūsų pasiūlymą, Jūsų asmeniniais duomenimis pasidalinsime su kompetentingomis mokesčių ir socialinės apsaugos tarnybomis, kad galėtumėte pradėti dirbti.

Jūsų duomenų apsaugos teisės

Pagal duomenų apsaugos įstatymus, Jūs turite šias teises:

1) Teisę prašyti prieigos prie Jūsų asmens duomenų. Tai reiškia, kad Jūs turite teisę gauti patvirtinimą, kad Jūsų duomenys yra tvarkomi, o taip pat teisę gauti priėjimą prie tvarkomų savo asmens duomenų ir kitos papildomos informacijos.

2) Teisę prašyti ištaisyti klaidingus duomenis. Tai reiškia, kad Jūs turite teisę netikslius arba neišsamius asmens duomenis ištaisyti ar papildyti.

3) Teisę prašyti ištrinti Jūsų duomenis. Tai reiškia, kad tam tikromis aplinkybėmis, kai nėra teisėtų priežasčių tęsti duomenų tvarkymą, Jūs turite teisę ištrinti savo asmeninius duomenis.

4) Teisę prieštarauti duomenų apdorojimui. Tai reiškia, kad kai kuriais atvejais turite teisę ginčyti duomenų, kuriuos Endemik tvarko, apdorojimą.

5) Teisę reikalauti, kad mes apribotume duomenų tvarkymą. Tai reiškia, kad galite prašyti sustabdyti Jūsų asmens duomenų tvarkymą. Jūsų teisėtas prašymas reikš, jog Jūsų duomenys bus išsaugoti, bet nebebus toliau tvarkomi.

6) Teisę į duomenų perkėlimą. Ši teisė leidžia savo asmens duomenis gauti ir pakartotinai naudoti savo tikslais ir reikmėms. Jūs turite teisę lengvai ir saugiai perkelti, kopijuoti ar perduoti savo asmens duomenis taip, kad tai nesutrukdytų jų naudojimui.

Jei norėsite pasinaudoti savo teisėmis arba gauti papildomos informacijos apie jas, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną (kontaktinę informaciją rasite žemiau). Jei jums nepatinka tai, kaip tvarkome Jūsų duomenis, turite teisę pateikti skundą atitinkamai Priežiūros institucijai, tačiau mes raginame bet kokias problemas pirmiausia aptarti su mumis.

Jei turite kokių nors klausimų

Jei kažko nesuprantate arba turite klausimų, susisiekite su duomenų apsaugos pareigūnu (el. pašto adresas: daiva.adomaitiene@endemik.lt, pašto adresas: Konstitucijos pr. 7, 18a., Vilnius), telefono numeris: +37052199513) arba kreipkitės į mūsų įdarbinimo specialistą, kuris suteiks papildomos informacijos.

Jūsų savanoriškas (neprivalomas) sutikimas

Aš, žemiau pasirašantis (-i), pasirašydamas šį pareiškimą patvirtinu, kad gavau Endemik pranešimą apie duomenų privatumą, kuriame paaiškinama, kaip įdarbinimo tikslais Endemik apdoros mano asmeninius duomenis. Pažymėdamas žemiau esantį laukelį, aš savanoriškai įgalioju Endemik mano asmeninius duomenis apdoroti taip, kad būsimų įdarbinimo procesų metu galėtų įvertinti mano tinkamumą, ir leidžiu savo asmens duomenis saugoti vienerius metus nuo šiame pareiškime pateikto mano patvirtinimo.

 

Suprantu, kad jei nesutiksiu su tuo, kas parašyta žemiau, tai neturės jokios įtakos dabartiniams kandidatavimo, į konkrečią Endemik įmonės darbo poziciją, rezultatams. Aš taip pat suprantu, kad galiu bet kuriuo metu atšaukti šiuo pareiškimu pateiktą sutikimą, o toks atšaukimas neturės įtakos mano darbo paieškos rezultatams.

 

Aš sutinku, kad vienerius metus, kaip tai nurodyta Pranešime apie duomenų privatumą, Endemik saugotų mano asmens duomenis su tikslu būsimų įdarbinimo procesų metu įvertinti mano tinkamumą konkrečioms darbo pozicijoms.

 

Vieta ir data:  
Kandidato vardas ir pavardė:  
Kandidato parašas:  

 

 

[1] 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas) (Tekstas svarbus EEE)